Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Finnország linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szálláshelyek - Vitorlásyacht [6. oldal]
részletek »

Finnország képes leírás: Szálláshelyek - Vitorlásyacht [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: finnorszag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
Szálláshelyek Finnországban

Szálláshelyek Finnországban

Foglalja le szálláshelyét, hotelszobáját Finnországba a www.europaiszallas.com weboldalon! Böngésszen a több száz szabad szállás között és töltsön el egy kellemes hetet ebben a gyönyörű skandináv országban! Kérje személyre szabott ajánlatunkat emailben! Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legjobb ajánlatokról!

Szaunázás Finnországban

Szaunázás Finnországban

A szauna a finn vidéki házakban, nyaralókban általában nyírfafűtéses, a városi lakásokban, fürdőkben általában elektromos üzemű. A városi lakásokban általában fa lambériával kialakított kis helyiség a fürdőszobában. A nyaraló, avagy mökki tartozéka a szauna, általában egy tó partján helyezkedik el, és egy külön kis faházból áll. A szaunázás után többnyire a tó vizét használják lehűlésre, télen ehhez lék vágása szükséges. Lehet ugyanakkor csak a havat is használni, avagy kint állni a -20-30 °C-os hidegben. Szauna után a hideg víz vagy levegő pár percig egyáltalán nem hideg, hanem kellemes.

TdM - Finnország

TdM - Finnország

TdM - Finnország körutazás, üdülés, városlátogatások, szállásfoglalás, akciós utazások, repülőjegyek A TdM utazási iroda folyamatosan megújuló és mindig bövülő ajánlatait tartalmas katalógusainkon keresztül érhetik el, melyek az évek folyamán Törzsutasaink és Partnereink igényeinek megfelelően is egyre gazdagabb és színesebb kínálattá formálódott. Ügyfeleink bizalmát elsősorban pontos, részletes tájékoztatással, színvonalas szolgáltatásokkal szeretnénk elnyerni. A választást pedig jól előkészített útleírással szeretnénk megkönnyíteni, hogy az ajánlatok közül mindenki megtalálja az elképzeléseinek és egyéni igényeinek leginkább megfelelő programot. Ajánlatainkat országszerte több mint 500 szerződéses Partneriroda értékesíti, így az online foglalás mellett Kollégáink személyes ajánlása, szakmai felkészültsége is nagy segítséget nyújthat az utazás kiválasztásában. Remélve, hogy a weboldalunkon szereplő programok közül hamarosan Ön is talál egy elképzeléseinek megfelelő ajánlatot, kellemes böngészést kívánunk!

Tiki Tours Travel Club

Tiki Tours Travel Club

Tiki Tours Travel Club A Finnországi utazás programjának főbb állomásai: ROVANIEMI / IGLOO vacsora, snowland Utazás a Sampo-n jégtörő hajóval Egésznapos hómobil szafari, husky- és rénszarvas farm látogatás, Sierripirtti lodge vacsora Jéghorgászat Artikum &SANTA CLAUS village meglátogatása

Turku, Naantali - Finnország

Turku, Naantali - Finnország

Turku, Naantali - Finnország Már egy éve élek Finnországba, de még csak most sikerült eljutnom Turkuba. Turku Finnország legrégebbi városa (sajnos több mint 10x leégett ezért régi faházak mint Porvooban nemigen találhatóak), sokáig Finnország fővárosa is volt. Mi vonattal mentünk oránként járnak a vonatok Helsinkiből. Megy gyorsvonat, intercity és pendolino igazándiból időben nem nagy a különbség inkább árban. A pendolinó a leggyorsabb, legdrágább. Mi az Omena hotelliban száltunk meg, a legnagyobb előnye, hogy olcso, a város közepén van, hatalmas konfortos szobákat kínálva. Finnországban sok városban van Omena Hotelli álltalában olcsobbak a többinél ennek az oka pedig, hogy nincs recepció. A foglaláskor kell fizetni, ahol küldenek egy kódot később pedig ezzel a kóddal lehet bejutni a szobába.

Utasbiztosítás kalkulátor, utasbiztosítás kötés

Utasbiztosítás kalkulátor, utasbiztosítás kötés

Biztosítsa magát nyári utazása időszakára is! Hihetetlenül jutányos áron, akár napi 300 Ft-tól megkötheti 2011-es utasbiztosítását! Egy váratlan szerencsétlenség, betegség avagy poggyászkár nagyon sok pénz kiadással és bosszúsággal járhat külföldön, utasbiztosítás hiányában. Ne bízza magát a véletlenre, legyen zökkenőmentes a nyaralása!

Utazás Finnországba

Utazás Finnországba

Nyaralással kapcsolatos tanácsok, tippek ha Finnország az Ön uticélja. Aktuális időjárás, árfolyamok, roaming, szállodák stb. Nálunk minden hasznos információt megtalál.

Utazás, Finnország

Utazás, Finnország

Finnország, utazás, utazási irodák akciós ajánlatai, információk és tippek! Last minute utak és ajánlatok. Az ezer tó országában az év minden szakának megvan a maga varázsa. A téli hidegben, egészen a tavasz beköszöntéig az északi sarkkörön és Karéliában hórobogóra, szánra vagy sítalpra pattanva megcsodálhatjuk a fagyos erdõk minden szépségét, de felejthetetlen élménnyel gazdagodhatunk a Kemiben található Lumi Linna jégkastélyban töltött éjszaka után is. A kastély, valamint a hozzá tartozó étterem, kiállító terem és kápolna az idõjárástól függöen akár április végéig is fogadja a vállalkozó kedvû látogatókat.

Hirdetés
Utazás: Finnország

Utazás: Finnország

Utazás: Finnország: A nagyvilág legjobb utazásai!

Vitorlásyacht bérlése Finnországban

Vitorlásyacht bérlése Finnországban

Béreljen vitorlásyachtot Finnországban! Legyen Ön is kapitány! Jelentkezzen belvizi, vagy akár tengeri vitorlás, motoros hajóvezetői tanfolyamainkra! Csatornahajózzon Európa legszebb csatornáin. Béreljen csatornahajót gyorsan, és egyszerűen! Vegyen részt munkatársaival hajós csapatépítő tréningeinken Balatontól az Adriáig, vagy válasszon akár egy exclusiv helyet cége incentive útjához. Seychelles-szigetek, vagy a Karib térség? Velünk ez is prima lesz!

Tuti menü