Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Általános Finnország képes leírás - Finnország.tlap.hu
részletek »

Általános Finnország - Finnország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: finnorszag.tlap.hu » Általános Finnország
Keresés
Találatok száma - 12 db
A Finn Szauna

A Finn Szauna

A finn szauna Társaság egy kulturális egyesület 1937-ben alakult, hogy elősegítse a nemzeti fürdő kulturális örökségének védelmét. A Társaságnak mintegy 4200 tagja van. A finn szauna Társaság célja, hogy megőrizze a helyi hagyományos szauna kultúrát és népszerűsítse. Hangsúlyozza, hogy a szauna az egészséges élet. Ahhoz, hogy elérje célját a Társaság többek között, olyan információkat tett közzé különféle formákban, szemináriumokat és szimpóziumok tart, támogatja és kezdeményezi a tudományos kutatást, és fenntartja az egyesületet a hagyományos szauna tagjai számára.

A kalevala

A kalevala

A kalevala. A finnek népi eposza végleges formájában 150 évvel ezelőtt, 1849-ben jelent meg, előzményei azonban jóval messzebbre nyúlnak vissza. A nemzeti irodalmi nyelv megalapozójának tekintett Mikael Agricola, a bibliafordító püspök az 1500-as évek közepén, finn nyelvű zsoltárkiadásai előszavában pogány istenségekként említi Väinamöinent és Ilmarinent.

Careerjet, az álláskereső portál

Careerjet, az álláskereső portál

Careerjet.fi egy álláskereső portál. Egyszerű kereséssel az álláskereső számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve a Careerjeten, s így nem kell az egyes oldalakat külön megnyitnia. Az álláskeresést megkönnyíti, hogy az állás megnevezése ill. a földrajzi hely megadásával szűkíthető a találati lista.

Cégalapítás Finnországban

Cégalapítás Finnországban

Más európai országoktól eltérően Finnországban más feltételei vannak a cégalapításnak, tehát itt nem az számít, hogy ki milyen állampolgár, hanem az, hogy az illető vállalkozó melyik országban lakik. Finnországban csak az EGT tagállamaiban lakók alapíthatnak céget. Emellett a kft fogalma is megváltozik, annyiban hogy Finnországban a kft-t zárt körűen működő részvénytársaságnak tekintik. Ismerje meg cikkünk segítségével a cégalapítási folyamatot, az alaptőkék minimum értékét, valamint a társasági formákat és adókat is.

Finn hotelek

Finn hotelek

Finn hotelek, Szállás Finnországban

Finnország online térképek

Finnország online térképek

Finnország interaktív térképeinek gyűjteménye. Egyszerűen kezelhető online térképek egy helyen, magyar nyelvű útvonaltervezővel kiegészítve. Az ország politikai, domborzati, földrajzi, vasúti, autós és regionális térképei mellett, megtalálhatóak a nagyobb városok interaktív térképeinek összefoglalói is.

Finnország térkép

Finnország térkép

Online és interaktív térképek Finnországról. Autóstérkép, angol nyelvű országtérképek és utcakereső.

Magyar nagykövetség Helsinkiben

Magyar nagykövetség Helsinkiben

Magyar nagykövetség Helsinkiben Remélem, hogy elektronikus tájékoztató szolgálatunk egyszerre két szempontból is érdekes olvasnivalót kínál majd. Egyfelől bepillantást ad nagykövetségünk életébe, megismerkedhetnek az olvasók a képviselet összetételével, munkájával, törekvéseinkkel, eredményeinkkel. Igyekszünk pontos és friss információkkal szolgálni a sokoldalú magyar-finn együttműködésről is. Másfelől a honlap egy olyan kapu lesz, melyen át látogatóink további értesülések, információk, háttér-ismeretek magyarországi forrásaihoz juthatnak el. Kapcsolódási pontok révén könnyen meg lehet közelíteni számos kormányzati intézmény, politikai és társadalmi szervezet, kulturális fórum honlapját. Engedje meg, hogy külön is figyelmébe ajánljam azokat a kapcsolódásokat, melyeken át Magyarország európai uniós elnökségével foglalkozó, annak feltételeit, hátterét és távlatait is bemutató további honlapokkal ismerkedhetnek meg. Arra is emlékeztetnék: a konzuli tájékoztató nem csupán a magyar származásúak, de finn barátaik, munkatársaik, ismerőseik számára is fontos tudnivalókat kínál.

Hirdetés
Mikulás irodája

Mikulás irodája

Mikulás irodája - Santaclauslive.com: Joulupukin kammari - Santa Claus Office - Joulupukki - Rovaniemi - Lapland - Finland. Meet Santa Claus everyday. Tapaa joulupukki vuoden joka päivä. Santa Claus' Village - Joulupukin pajakylä

Olcsó Szállás Finnországban

Olcsó Szállás Finnországban

Magyarország és más európai országok különböző típusú és színvonalú szálláshely -ei közül könnyen választhatnak, lehet az privátszállás, kastélyszálló, üdülőfalu, camping. Szálláskereső oldalunk egyszerűen kezelhető: településnév térkép tájegység vagy régió alapján kedvére válogathat a wellness hotel, panzió, apartman magánszállás, kemping, vendégház, szálloda, illetve vendéglátóhely, étterem, eladó ingatlan, utazás kínálatunkból. Ha megtalálta a megfelelő szálláshely -et, akkor azonnal online szállásfoglalás -t is tehet, közvetlenül felveheti a kapcsolatot a vendéglátó -val.

Tuti menü